luchtballon

Het zou wat zijn als het mogelijk is om voor jezelf een eigen luchtballon te kopen. Je kunt deze dus altijd gebruiken wanneer het jou uitkomt en natuurlijk als de weersomstandigheden hiervoor goed zijn. Een luchtballon of een zeppelin aanschaffen is zeker een duur grapje en dit wordt ook niet vaak gedaan. Het is wel een goed idee als je hier een bedrijfje van zou willen maken.

Het verhuren van de ballon

Je kunt bijvoorbeeld de luchtballon of zeppelin verhuren aan partijen die hier gebruik van willen maken. Denk aan een luchtballonvaarder die niet het kapitaal heeft om direct een luchtballon te kopen en dus die van jou wilt gebruiken voor het aanbieden van zijn diensten. Kijk dus vaak genoeg om je heen en zie mogelijkheden in het verhuren van een luchtballon.

Kosten voor opslag

Je moet wel een goede opslag hebben zodat jij simpel de luchtballon kan gebruiken en deze dus ook weer goed kan opslaan. Dit kan wel een grote kostenpost zijn naast de onderhoudskosten van de ballon. Neem hiervoor contact op met een expert en leer van zijn adviezen zodat je niet tegen onvoorziene kosten gaat aanlopen. Dit is zeker een voordeel als jij besluit de ballon te verhuren.