Bekijk de prachtige citroenboom bij Tropic trees. Onderaan de pagina is te lezen dat je informatie op kan vragen omtrent de citroenboom zoals waar je die kan plaatsen. De citroenboom is onderdeel van de citrusbomen, en Tropic trees heeft veel citrusbomen in het assortiment. Een sinaasappel- limoen- granaatappel- of mandarijnenboom zal mooi staan bij de citroen. Je hebt dan een groepje exotische boompjes die in het voorjaar bloesems krijgen die heerlijk ruiken, en later in het seizoen vrucht dragen. Al die tijd zijn de boompjes onderling net dat beetje anders. Informatie vinden of de boom winterhard is of niet, kun je makkelijk op de site vinden.

Tropic trees heeft meer bijzondere bomen te koop

Naast de citroenboom en andere citrusbomen, heeft Tropic trees ook olijven- vijgen- en palmbomen te koop. Al dit soort bomen kun je eenvoudig online kopen. De boom, of bomen, naar keuze worden in Hengelo stevig verpakt en kunnen ze door heel Europa bezorgen. Eenvoudiger kun je bijzondere exotische bomen niet in je tuin van je bedrijf of bij je huis krijgen. Mocht je nog met vragen zitten, de site heeft een chatfunctie en mocht je niet zo van het online kopen zijn, je kan Tropic trees in Hengelo bezoeken. Het is van belang dat je vooraf contact legt dat je langs wil komen.

Gegarandeerd zijn de bomen en planten gezond, en altijd die lage prijs

Tropic trees importeert zelf de bomen en planten. Ze letten dan sterk op de vorm, wortelgestel, groei, en of de boom of plant geen ziektes heeft. De prijzen zijn laag, de informatie is goed. In het assortiment zitten planten die je nooit eerder hebt gezien, en sommigen zijn makkelijk te verzorgen. Als je buiten iets wil hebben wat makkelijk te verzorgen is, dan kun je bij Tropic trees een druif op stam kopen. Als je die in de volle zon plant dan heb je daar amper omkijken naar. Bekijk de site van Tropic trees.