Afscheid nemen van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Er moet zoveel worden geregeld en een uitvaart vergt veel persoonlijke aandacht en liefde. Het is fijn als er iemand is die precies weet wat er moet gebeuren. Iemand die alles voor je uit handen kan nemen, met inachtneming van de wensen van familie en vrienden.

Begeleiding voor een uitvaart in Hengelo

Voor goede en persoonlijke verzorging van je uitvaart in Hengelo kun je terecht bij Een bijzonder afscheid. Je wordt op een liefdevolle manier begeleid tijdens de laatste dagen tot en met het afscheid. In de week van de uitvaart heb je contact met een en dezelfde begeleider, die precies weet wat er besproken is. Met oprechte aandacht en in alle rust word je begeleid tot het moment van afscheid nemen. Of je nou een begrafenis wenst met koffie en cake of een crematie met een uitgebreid lunchbuffet en bubbels, ook voor een uitvaart Hengelo is alles mogelijk.

Persoonlijk afscheid

Iedereen verdient een waardig en mooi afscheid. Iemand in liefde achterlaten geeft rust. Dit kan op vele manieren worden ingekleed. Iedere uitvaart is uniek en vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Als een dierbare overleden is en je bent er aan toe de uitvaart Hengelo te regelen, neem dan contact op met Een bijzonder afscheid. De mogelijkheden voor de uitvaart in of in de omgeving van Hengelo worden persoonlijk doorgesproken met de betrokkenen. Alle wensen voor een fijn afscheid, van een bijzondere locatie voor de afscheidsplechtigheid tot een persoonlijke uitvaartkist of rouwauto, zijn bespreekbaar. Ieder afscheid wordt met liefde geregeld.

Na de uitvaart

De nazorg is net zo belangrijk als de uitvaart zelf. De uitvaartbegeleider komt altijd nog een keer langs om te vragen of alles naar wens is verlopen. Heb je na de uitvaart in Hengelo nog vragen? Neem dan gerust contact op met Een bijzonder afscheid. Zij hebben ervaring met alles wat er geregeld moet worden na het afscheid van een dierbare.