De winkel www.vliegengordijnencenter.nl is een webshop die helemaal toegespitst is op vliegengordijnen en horren. Je hebt keuze uit wel meer dan duizend vliegengordijnen en horren! De gordijnen en horren zijn decoratief, vriendelijk voor je huisdieren, scherp geprijsd en efficiënt. Zo houd je de insecten buiten op en houd je een mooi aanzicht.

Assortiment deurgordijnen

Bij Vliegengordijnencenter vind je de volgende vliegengordijnen in allerlei kleuren en afmetingen: kattenstaarten, vliegengordijnen van PVC, hulzen vliegengordijnen, vliegendeuren met magneten, raam- en deurhorren, draadjes gordijnen en kralen gordijnen. Voor de camping zijn er speciale vliegengordijnen die in de kleinere deuropeningen passen van tenten, caravans of campers.

Kwaliteit staat voorop

Bij Vliegengordijnencenter verkopen ze hoge kwaliteit door gebruik van de beste materialen. De vliegengordijnen gaan wel acht tot tien jaar mee! Het installeren en demonteren van de vliegendeurgordijnen is ook niet moeilijk en de meeste varianten zijn ook eenvoudig passend te maken als standaard maten niet voldoen. Op hun website vind je goede tips voor het meten: deurafmeting.

De voordelen van Vliegengordijnencenter

Als je voor 16:00 bestelt, heb je het de volgende dag al thuis bij je geleverd, compleet en kant-en-klaar en inclusief alle benodigde materialen. Vanaf 20 euro wordt je bestelling al gratis bezorgd in Nederland en in België.

Waar kan ik terecht als ik er nog vragen heb?

Heb je nog aanvullende vragen of behoefte aan een advies, neem dan telefonisch contact op met hun klantenservice via 085-0471625 (van 9 tot 5) of stuur een e-mail naar klantenservice@vliegengordijnencenter.nl Bij de contactgegevens kan je ook een contactformulier invullen via deze link: contact.