Dus u zoekt een bouwkunde vacature in Limburg? Wijnen is naar mensen zoals u opzoek, vakmannen in de bouw. Het bedrijf bestaat al sinds 1885 en heeft door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan als het gaat over bouw en bouwprojecten. Ze hebben nu 4 bouwvestigingen. Ze bieden totaalconcepten aan hun opdrachtgevers. Wijnen bestaat uit meerdere sectoren, zo doen ze bouw, vastgoedontwikkelingen ene installaties. Ze ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, installeren, beheren en financieren.

Bouwkunde vacature Limburg van Wijnen bouw

Bent u actief in de bouw en woont u in de buurt van Limburg? Dan heeft Wijnen bouw zeer aantrekkelijke vacatures open staan voor u. Online staan er vacatures voor mensen in de bouw zoals projectleider, allround timmerman, calculator, medewerker vastgoed, werkvoorbereider en nog veel meer. Zit uw functie er nou niet tussen maar wilt wel graag bij Wijnen werken? Dan kunt u onder open sollicitatie nog steeds aangenomen worden. Neem een kijkje op de website voor de vacatures, u zult het niet berouwen.

Wilt u nou meer informatie over de producten en diensten die Wijnen u te bieden heeft? Kijk dan even op de website of neem contact met ze op.