Wanneer je van plan bent om je huis te gaan verbouwen, of schuur, garage en noem maar op dan kan ik je adviseren om eens contact op te nemen met bouwbedrijf Amstelveen. Dit bedrijf staat hoog in het vaandel door de goede service en de vakkundige medewerkers. Zelf hebben wij afgelopen zomer onze keuken laten uitbouwen. Wij waren dit al langer van plan, maar het was er nog niet van gekomen omdat wij nog geen geschikt bedrijf hadden gevonden. Tot een collega mij vertelde dat zij het timmerbedrijf Martin Harte had ingeschakeld om bij hun nieuwe kozijnen te plaatsen en met een zeer mooi resultaat.  

Veel meer ruimte in huis

Na een afspraak te hebben gemaakt met het bouwbedrijf in Amstelveen en onze wensen kenbaar hebben gemaakt hebben wij een offerte laten maken. Binnen een paar dagen kregen wij deze offerte al in huis en ik kan zeggen dat wij hier zeer tevreden over waren. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt voor de uitbouw van onze keuken.

Op de dag dat wij hadden afgesproken met het bouwbedrijf kwamen stipt om negen uur de werknemers. Na zich netjes te hebben voorgesteld gingen zij aan het werk en na een week hard doorwerken was het werk klaar. Wij hebben dankzij het timmerbedrijf Martin Harte een zeer mooie uitgebouwde keuken gekregen.