Ik ben een persoon die altijd al zuinig op mijn lijf is geweest. Ik koop de duurste producten voor mijn hele lichaam en zeker één keer paar maand breng ik een bezoek aan schoonheidssalon Tilburg. Omdat ik alleen maar naar deze schoonheidssalon ga is om het feit dat zij bij alle schoonheidsbehandelingen alleen maar het topmerk Guinot gebruiken. Meestal onderga ik een Aromatic Corps behandeling. Bij deze behandeling worden essentiële oliën, klei, suiker en kiwi gebruikt die mijn huid verzachten. Na deze behandeling voel ik mij altijd heel ontspannen en mijn huid voelt dan bijzonder zacht aan.  

Een geweldige ervaring

Omdat mijn moeder eerdaags jarig is heb ik voor haar een cadeaubon gekocht voor een behandeling bij  Artinails & Beauty. Zo kan mijn moeder zelf een behandeling uitkiezen, denk hierbij aan nagelverzorging, pedicure, make-up workshops en definitief ontharen zijn de mogelijkheden. Ik weet dat mijn moeder ook erg zuinig is op haar lichaam en daardoor het ook een prettig idee vindt dat bij deze salon alleen maar het topmerk Guinot gebruikt wordt.

Mijn moeder vond haar cadeau geweldig en samen zijn wij naar de salon geweest voor een schoonheidsbehandeling. Voor mijn moeder was het een aangename ontspanning, hier wilt zij beslist vaker heen.