Verlichting

Goedkope ledd lampen wil iedereen wel. De voordelen van led lampen zijn algemeen bekend. Led lampen zijn zuiniger en zijn daardoor goedkoper in gebruik. De aanschafprijs van een led lamp is echter wel een stuk hoger dan die van bijvoorbeeld een gloeilamp. Goedkope led lamp komen echter steeds meer op de markt. Hier een aantal tips waar je op moet letten als je op zoek gaat naar goedkope led lampen.

Verlichting

Is de led lamp dimbaar?

Niet alle led lampen kunnen gedimd worden. Veel mensen vinden het echter wel belangrijk dat het licht iets gedimd kan worden. Daarom is het belangrijk dat wanneer je op zoek bent naar goedkope led lampen, je controleert of de lamp wel dimbaar is. Het is immers belangrijk om wel appels met appels te vergelijken.

Levensduur van een led lamp

Uiteraard is het belangrijk om te kijken naar de levensduur van een led lamp. Een goedkope led lamp die snel kapot is, is uiteindelijk een dure led lamp. Daarnaast is het ook goed om te kijken hoe je eventueel een kapotte led lamp kunt omruilen als deze heel snel kapot gaat. Koop je bij een dubieuze partij een hele goedkope lamp, dan wordt het wellicht lastig om deze later om te ruilen voor een nieuwe. Goedkoop is dan alsnog duurkoop!