hielspoor

Wat heb ik tijdens ons personeelsuitje genoten. Hoewel ik moet zeggen dat ik er bijzonder tegenop zag om hier aan mee te doen, heb ik mij ontiegelijk vermaakt. Ik werk nog niet zo heel lang bij dit bedrijf, dus kende mijn collega’s nog niet. Daarom was ik bang om tijdens dit uitje een beetje buiten de boot te vallen. Wist eigenlijk ook niet precies wat ik allemaal kon verwachten, dit was namelijk mijn eerste echte baan en dus ook het eerste feestje wat ik mee ging maken. Morgen is het dan zover en ga ik mij eerste bedrijfsuitje mee maken, ben zeer benieuwd en best wel zenuwachtig. personeelsuitje

Een super leuk personeelsuitje gehad

Wat heb ik enorm genoten van de bijzonder gezellige dag die wij dankzij VVC Adventure hebben gehad. In het begin voelde ik mij een beetje als een vreemde hier, maar dat was binnen tien minuten al verdwenen. Bij binnen komst kregen wij allemaal een kopje koffie met iets lekkers erbij, daarna werd de dag doorgenomen.

Wij werden in groepen verdeeld en toen kon het feest beginnen. Alle spellen die wij konden doen, bestonden uit meerdere onderdelen. Aan het einde van de dag werd er een winnaar bekend gemaakt.