kredietinformatie

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, is het fijn om te weten hoe zij er financieel voor staan. Je kunt daar kredietinformatie voor opvragen. Kredietinformatie bevat allerlei documenten, zoals jaarcijfers en betalingservaringen van anderen. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je in zee wil met een bepaald bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kredietinformatie. Je kunt een snelle kredietcheck doen, een uitgebreid rapport op maat aanvragen en zelfs gebruik maken van de alertservice. Allemaal vallen ze onder de noemer van kredietinformatie.

Snelle kredietcheck

De snelle kredietcheck geeft je snel een score van een bedrijf. Je hebt hiermee geen gedetailleerd inzicht, maar wel direct inzicht. Je krijgt bij deze snelle check een online kredietrapport. Dit kun je opvragen voor meer dan honderd miljoen bedrijven wereldwijd. Je ziet de kredietwaardigheid van een bedrijf op dat moment. Die waardigheid is bepaald aan de hand van een kredietwaardigheidstoets. Dit zie je direct in het kredietrapport. Een andere handige service om op de hoogte te blijven is de alertservice.

kredietinformatie

Alertservice en advies op maat

De alertservice houdt de kredietwaardigheid van de bedrijven waarmee je werkt continu in de gaten. Je hoeft dus niet steeds opnieuw een kredietrapport aan te vragen. Wel zo handig, want je kunt hier meteen naar handelen. Voor meer gedetailleerde kredietinformatie kies je voor een kredietrapport op maat. Aan de hand van actuele data wordt een advies op maat voor jou ontwikkeld door kredietanalisten. Zo heb je niet alleen inzicht in kredietinformatie, maar ook advies dat je kunt gebruiken.