Ik hou ervan om leuke geboortekaartjes te vinden die ik kan geven wanneer ik ben bevallen van mijn zoon. Zijn kamer is al volledig ingericht en in feite hoeven we alleen maar te wachten tot het zover is dat hij zich laat zien, ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is! Nu dat ik op het internet ben gaan oriënteren naar lieve geboortekaartjes hoopte ik het te vinden zodat ik achteraf niet moeilijk hoef te doen.

Uiteindelijk heb ik een tal van bedrijven gezien waar ik terecht kon om geboortekaartjes te laten maken. Echter op de website van kissgeboortekaartjes.nl. ben ik blijven hangen. Hier kan je namelijk zelf erg leuke en vooral lieve kaartjes ontwerpen. Dit zal een pracht zijn om te mogen geven toch?

1430910395.0291

Met de achterliggende gedachtes dat ik al wist welke kaartjes ik wilde hebben zocht ik hier naar meer kaartjes om dit straks makkelijk uit te zoeken om er eentje te kiezen. Ik kan nu natuurlijk nog niet de kaartjes laten bedrukken omdat ik gewoonweg niet weet hoe lang mijn zoontje wordt en zijn gewicht kan ik ook nog niet raden. Het is maar even wachten tot het zover is….