Hypnotherapie Uden

Uden is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand en de Peelkern. De gemeente telt 42.293 inwoners. Er zijn meerdere therapeuten in Uden. Therapeuten zijn mensen die voor hun beroep lichamelijke of psychische aandoeningen behandelt volgens een bepaalde behandelmethode met bijvoorbeeld oefeningen. Een voorbeeld van een vorm van therapie, is hypnotherapie Uden.

Carin Meijer

Carin Meijer is een therapeut gespecialiseerd in hypnotherapie Uden. Hypnose is een effectieve therapievorm die al eeuwenlang wordt toegepast. Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance. Hypnose wordt uitgevoerd door een opgeleide hypnotiseur, die een speciale procedure volgt om de geest van de behandelde persoon in een trance achtige toestand te brengen. Carin Meijer is werkzaam in Uden en kan bepaalde blokkades of patronen doorbreken door in contact te komen met iemands onderbewustzijn.

Leonard Roes

Leonard Roes is een psychosociaal therapeut en psycholoog werkzaam in Uden. Psychosociale therapie is laagdrempelige, praktische, psychologische hulpverlening. De focus ligt hierbij niet alleen op de problemen zelf, maar ook op de manier waarop ze ervaren worden, welke betekenis ze hebben en hoe ermee om wordt gegaan. Leonard Roes kan je helpen met diverse vraagstukken en problematiek die je in jezelf, binnen je relatie of werksituatie ervaart. Voorbeelden kunnen zijn: burn out, spanning of stress en onzekerheid.