logo

Mijn vriendin is pas jarig geweest en daarom heb ik haar een dagje shoppen cadeau gedaan. Het leek mij wel een goed en leuk idee om voor haar verjaardag gezellig een stad in te gaan. Zo kon mijn vriendin zelf haar cadeautjes uitzoeken en dan wist ik zeker dat zij er blij mee zou zijn.

Mooie leren jas

 

versano jasEen tijdje geleden had mijn vriendin het over korte leren jasjes dames. Toen ik met haar een dagje weg ging had ik haar beloofd dat zij korte leren jasjes dames mocht uitzoeken. Het leek mijn vriendin leuk om naar Rotterdam te gaan en daarom zijn wij daarheen gegaan.

Er waren heel veel leuke winkels te vinden in Rotterdam en ik heb ook zelf het een en ander gehaald. In de etalage van een winkel zagen wij een heel mooi kort leren jasje. Mijn vriendin was helemaal enthousiast, omdat het jas precies was wat zij zocht.

Toen wij de winkel ingingen zagen wij hij het jasje gelijk hangen. De maat van mijn vriendin was er nog en het jasje zat als gegoten. Het jasje vond mijn vriendin een ontzettend leuk cadeau!

Wij hebben samen een hele leuke dag gehad!