crosfit

Zit je al maanden of zelfs jaren vast in hetzelfde cirkeltje en wil je hier graag verandering in brengen? Dan ben je bij CrossFit Hoofddorp aan het juiste adres voor het behalen van echte en duurzame resultaten op het gebied van fitness.  

De professionele personal coaches van CrossFit Hoofddorp

De personal coaches van CrossFit Hoofddorp zijn allemaal zo opgeleid dat zij elke sporten kunnen begeleiden in het sterker, fitter en weerbaarder te maken ongeacht het niveau. Er zal worden begonnen vanuit de basis en wanneer je de techniek goed onder de knie hebt zal de focus van de intensieve trainingen worden gelegd op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Naast de hoogwaardige kwaliteit van de Crossfit die zij aanbieden wordt er ook een goed gemotiveerde en dynamische omgeving aangeboden waarin de mensen die hier sporten allemaal like minded zijn en zich inzetten voor het behalen van hun persoonlijke doelen. Alle personal trainers zijn erg gepassioneerd en dit is terug te vinden in de enthousiasme die zij overbrengen tijdens de trainingen. 

De succesverhalen van voorgaande klanten 

In de loop van de jaren hebbend personal coaches al erg veel mensen begeleid en er zijn een aantal succesverhalen op de webstite vinden van voorgaande klanten die met behulp van een personal trainer erg veel resultaten hebben geboekt en hier zeer tevreden over zijn. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Intensieve trainingen is het halve werk. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk essentieel belang voor het creëren van een gezonde levensstijl en het behalen van echte Rosmalen. De personal trainer zal daarom ook een op maat gemaakt voedingsschema opstellen zodat jij echte resultaten zult gaan behalen.