rulespt-logo

Wil je afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpelweg fitter worden en ben je daarom op zoek naar personal training Den Bosch om een gedoe personal trainer te vinden die jou hiermee kan helpen? Dan ben je bij Rues Pt aan het juiste adres. De personal trainers beschikken namelijk over de benodigde ervaring en kennis om jouw goed te kunnen begeleiden. 

Staren vanuit de basis 

De personal trainers van Rules Pt zijn allemaal zeer gepassioneerd in het werk dat zij doen en dit is terug te vinden in de enthousiasme die zij overbrengen tijdens de personal trainingen die zij geven. Met behulp van personal training Den Bosch bij rules pt zal je zichtbare resultaten behalen. Naast de personal trainingen zullen zij jou ook coachen om jouw levensstijl te verbeteren om de resultaten die je behaald duurzaam en blijvend te maken. Er zal tijdens de training worden begonnen vanuit de basis en wanneer je de techniek goed onder controle hebt zal de focus van de training worden gelegd op jouw persoonlijke doelstellingen. De personal trainers zijn zo opgeleid dat zij elke sporter kunnen begeleiden ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden. 

Een intakegesprek met een personal trainer 

Wanneer de informatie die op de website van Rules Pt jou aanspreekt kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt gaan behalen en jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.