vmg-logo

Met mijn bedrijf gaat het steeds beter. Ieder jaar wordt er een hogere omzet gedraaid en het aantal klanten neemt ook heel erg snel toe. Er zijn heel veel klanten die vanuit Eindhoven helemaal afreizen naar mijn winkel en daarom leek het mij een goed idee om het tweede filiaal te openen in Eindhoven. Omdat ik zo druk ben met de zaak heb ik een makelaar ingeschakeld met een zoekopdracht.

Gevonden

makelaarOmdat ik een nieuw filiaal wilde openen ben ik opzoek gegaan naar een makelaardij Eindhoven. Al snel kwam ik door de zoekterm “makelaardij Eindhoven” terecht bij VMG Makelaars. De website zag er veelbelovend uit en daarom heb ik een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak heb ik een specifieke zoekopdracht gegeven. Omdat ik zelf niet bekend ben in Eindhoven leek het mij een heel goed idee om iemand suggesties te laten geven die zelf verstand had van de stad. Al snel kwam de makelaar met een paar goede voorstellen. De bezichtigingen waren veelbelovend, maar er is gelukkig een goede optie overgebleven.

De makelaar heeft heel veel geregeld voor mij en over een aantal dagen is alles rond en dan kunnen we gaan beginnen met het opstarten van het nieuwe filiaal!