logo BreakingViews

Op een maandagochtend kreeg ik een bericht van mijn baas. Er moest namelijk een nieuwe reclamefilms gemaakt worden. Hiervoor moest ik verschillende websites uitzoeken en kijken welke website het beste bij ons bedrijf past. Het reclamefilmpje moet namelijk wel voldoen aan een aantal eisen. Die eisen zijn onder andere een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Zoekenvoorbeeld reclamefilmpje

Voordat ik begon aan de opdracht, kreeg ik een berichtje van mijn collega. Ik moest namelijk eens een kijkje nemen op de website van BreakingViews. Dat is een bedrijf dat filmpjes maakt die wij zoeken. Vervolgens keek ik een beetje rond op internet en vergeleek ik websites met BreakingViews. En zoals ik al eerder had gehoord: BreakingViews is de beste. Dit was dan ook het resultaat. Dit bedrijf kwam namelijk als beste uit de test.

Contact

Diezelfde ochtend zocht ik contact op met een van de medewerkers van Breakingviews. Zij kwamen zeer enthousiast over en wisten meteen raad met mijn idee. Overigens kwamen ze netjes over tijdens het gesprek en konden ze me op de hoogte stellen van de stand van zaken. Deze mensen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn. Dit gaf me enorm veel vertrouwen en daarom heb ik besloten, samen met mijn baas, om de opdracht aan dit bedrijf te geven. We zijn zeer enthousiast over dit bedrijf!