linkedin marketing experts

Wil jij iets meer met social media gaan doen maar weet je niet hoe en waar? Van alle social media waar je uit kan kiezen, is Linkedin het meest winstgevend voor als je b2b werkt. Zorg wel dat je dan linkedin marketing experts inschakelt want het is niet zo simpel als je denkt om via linkedin leads binnen te halen.

linkedin marketing experts

Waar heb je hulp bij nodig?

De algemene zaken die lukken vaak nog wel. Een profiel opzetten dat kan vrijwel iedereen zelf aan. Maar nu wil je dat profiel en je hele netwerk in gaan zetten om geld te verdienen. Dan komt er ineens een heel gecompliceerd deel van social media om te hoek kijken, namelijk SEA. Dit betekent het adverteren via social media. Dat is tegen betaling, maar er zijn ook andere zaken die je op orde moet hebben voor een betaalde campagne nut heeft. Linkedin experts kunnen je daarbij helpen. 

Andere platforms inzetten

Als je weinig kennis hebt van sociale media dan is het goed om te beginnen met een platform tegelijk. Het is namelijk niet gezegd dat alle platforms jou echt leads gaan opbrengen. Ben je echter wel gewend aan linkedin, dan kun je langzaam gaan denken aan andere platforms zoals Facebook.