Mijn zoontje draagt met de zomer altijd sandalen. Hij vind ze echt super zitten en daarnaast kunnen zijn voeten ook lekker door luchten. In het verleden heeft hij vaak last gehad van zweetvoeten, dus dan zijn sandalen ideaal. Zo zag ik afgelopen week de Durea sandaal voorbij komen op de webshop van van bommel. Bij dit bedrijf bestel ik al mijn schoenen. Ze zijn wel wat duurder, maar dan krijg je wel schoenen van topkwaliteit. Aangezien goedkoop meestal duurkoop is, geef ik liever wat meer uit voor kwaliteit. Bij van bommel kan ik altijd jaren met mijn schoenen doen. Ook mijn zoontje kan er ontzettend lang mee doen, ondanks hij er met regelmaat mee voetbalt. 

Online een bestelling geplaatst

Op de webshop heb je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Aangezien ik graag de Durea sandaal wilde kopen voor mijn zoon heb ik dat direct besteld. Het bestellen op de webshop is geweldig geregeld. Alles staat goed omschreven en daarom ben je ook binnen een paar minuten klaar. 

De bestelling had ik binnen 2 dagen al binnen. De service is dus uitstekend, evenals de kwaliteiten van de schoenen die ze leveren. Simpelweg een aanrader!