palladium

palladiumLange tijd was ik opzoek naar een bepaald soort schoen. Ik had ze bij voorbijgangers wel eens gezien maar ik had geen idee welk merk dit was. Ik ben er inmiddels achtergekomen welke schoenen het zijn. Het zijn namelijk de Palladium herenschoenen. Deze schoenen zien er erg stoer uit en hebben echt een uniek design. Ik kwam achter de naam van de schoenen toen een vriend van mij ze toevallig had gekocht.

Ik ben toen zelf meteen het internet opgegaan, opzoek naar een goede aanbieder. Ik wilde de schoenen voor een niet al te hoge prijs kopen en daarom zocht ik goed naar een aanbieder met leuke acties. Na wat recensies gelezen te hebben kwam ik uit op de website van Van Bommel. Zij bieden altijd top merken aan voor leuke prijzen. Hier hoopte ik de Palladium herenschoenen te vinden.

Ze zitten lekker!

Ik vond de schoenen gelukkig op de website! Ik besloot meteen om ze te bestellen en dat was een goede zet. De schoenen zien er niet alleen stoer uit, ze zitten ook nog eens erg lekker! Ik kan er behoorlijke stukken mee wandelen terwijl ze er absoluut niet uitzien als wandelschoenen.