Hassia is mijn favoriete merk sinds ik op deze schoenen loop. De schoenen lopen niet alleen erg fijn maar ook zijn deze erg mooi qua uitstraling. Deze schoenen heb ik besteld op: vanbommelschoenen.nl. Wat zo prettig is aan deze webshop is dat je hier een zeer ruime collectie vindt van diverse merken. Tevens is er geregeld een leuke aanbieding te vinden en de levering is ook erg snel. Hierdoor hoef je niet meer de stad in te gaan met de kans dat je bijvoorbeeld misgrijpt in de maat. 

hassia

Verwacht een goed draagcomfort

Op de Hassia schoenen kan ik de hele dag goed lopen. Ook wanneer ik in de avond nog even de stad in wil gaan voor een drankje, hoef ik niet te wisselen van schoenen omdat ik geen last heb van mijn voeten. Dit zegt eigenlijk alles over de uitstekende kwaliteit. Nu ik de schoenen draag en hier een nieuwe out fit bij heb gekocht, voel ik mij echt erg prettig.

Shoppen blijft leuk zolang je overal maar het juiste adres voor hebt. Als het gaat om schoenen kijk ik niet meer verder dan deze website. De reden hiervan is omdat ik weet dat ik gegarandeerd kan slagen.