uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

Sinds pas ben ik met mijn vriendin verhuist naar onze eerst woning samen. Het leek mij een leuk idee om haar te verassen met een naambordje, omdat dit mij toch een leuk gebaar leek. Mijn vriendin en ik zitten vaak op een lijn en dat is ook gebleken met het uitzoeken van het huisje en de inrichting. Om deze rede maakte ik mij geen zorgen over het ontwerp.

Via het internet

rvs_blind_200x100-300x156Door goed te zoeken op het internet naar de zoekterm “naambordjes maken” kwam ik al snel terecht op de website Unieknaambord.nl. Op deze website hadden ze een enorm aanbod aan ontwerpen voor naamborden en het leuke was dat je de naambordjes maken zelf kon doen.

Mijn oog is gevallen op een strak ontwerp waar het huisnummer heel erg groot op stond en waar ik de namen op kon laten zetten. Het verbaasde mij hoe voordelig deze naamborden waren en daarom heb ik ook direct het naambord besteld.

Toen het naambord binnenkwam was deze nog mooier dan ik had verwacht. Het naambordje heb ik gelijk opgehangen, zodat mijn vriendin deze zou zien als ze thuis zou komen van werk.

Ze vond het een geweldige verassing!