Het behalen van je rijbewijs b wordt nu wel heel gemakkelijk gemaakt! Op de website van rijschool Osseforth is iedereen, die het mag behalen, van harte welkom om deze stap te ondergaan!

Sinds dat ik namelijk heb besloten dat ik mijn rijbewijs wilde gaan halen ben ik gaan zoeken op het internet naar een geschikte rijschool. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van rijschool Osseforth! Het volgen van een proefles, wat in totaal 35 euro kost, maakt het mogelijk dat ik een goede indicatie heb gekregen hoeveel lessen er nodig is dat ik op examen mag.

logo.osseforth.2016.mobiel

Nog geen twee dagen later stond er al een auto bij mij voor de deur om me mee te nemen voor de proefles! Ikzelf vond het in het begin wel erg lastig om achter het stuur te stappen en weg te rijden. Dit heb ik namelijk nog nooit gedaan en moest het nu toch maar even doen. Al met al was het rijden met mijn instructeur erg leuk en gezellig! Heb echt een geweldige rijles gehad waardoor ik de keuze heb gemaakt om bij hun mijn rijbewijs te gaan halen!