logo-herenschoenen

pmeMet mijn schoenmaat is het kopen van schoenen niet altijd makkelijk. Het komt heel erg weinig voor dat ik schoenen vind die direct in mijn maat beschikbaar zijn. Eigenlijk is dit ook de reden dat ik bijna nooit schoenen koop en als ik de schoenen toch koop dan haal ik er gelijk een paar.

Sneakers

Helaas moest ik zo snel mogelijk mijn oude sneakers vervangen, omdat deze er niet heel erg representatief uitzagen. Op mijn werk moet ik namelijk altijd business casual gekleed zijn en daar voldeden mijn schoenen helaas niet aan.

Nette schoenen vind ik niet fijn zitten en daarom ben ik op zoek gegaan naar casual grote maten sneakers heren. De grote maten sneakers heren kon ik niet heel erg makkelijk vinden bij mij in de buurt en daarom ben ik naar de stad van Breda gegaan.

Toen ik rondliep in de stad kwam ik een winkel tegen waar grote maten herenschoenen verkocht werden. In de winkel hadden zij een breed aanbod van zowel nette schoenen als sneakers. Mijn oog viel op de casual sneakers van PME Legend. De schoenen heb ik geprobeerd en deze zaten direct goed.

Ook heb ik een paar Timberlands aangeschaft, omdat deze het altijd heel erg goed doen!