Fixzone

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het laten vallen van een telefoon is de meeste van ons daarom al wel een overkomen. Wanneer je woonachtig bent in omgeving Den Bosch en jouw telefoon door de val kapot is gegaan ben je bij Fixzone aan het juiste adres voor een goede reparatie. Klik hier om doorverwezen te worden naar de website. 

De website van Fixzone 

ls je op de klik hier link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van Fixzone. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor het bedrijf en wat het bedrijf belangrijk vindt om aan te bieden. De deskundige monteurs van dit bedrijf hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van laptops, smartphones en andere elektronische apparatuur. De monteurs staan garant voor een hoogwaardige kwaliteits reparatie waardoor zij op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn 90 dagen garantie geven. Wanneer er binnen deze en 90 dagen na de reparatie iets mis is met de telefoon kun je terugkeren naar de winkel om een passende oplossing te vinden voor het probleem. 

Een heldere en duidelijke uitleg 

In de winkel zul je snel en vriendelijk worden geholpen door een van de monteurs van de telefoons zaak. Voordat de reparatie van start gaat zul je heldere uitleg krijgen over wat er met de telefoon zal gaan gebeuren wat de kosten hiervan zullen zijn. Op Facebook zijn tevens erg veel reviews te vinden van voorgaande akten die zeer tevreden zijn over de goede kwaliteit van de reparatie en de service die zij hebben ontvangen.