growexpert

Het kweken van mijn eigen kruiden leek mij een ontzettend leuk idee. Zelf ben ik namelijk een ontzettende kook gek en daarom leek het mij leuk om de kruiden zelf te kweken, zodat ik deze vers kan gaan gebruiken. De eerste keer dat ik begon met het kweken van de kruiden ging het helemaal mis. Alle plantjes die ik had gekweekt waren heel erg klein of doodgegaan.

Oplossingcanna_terra_vega_5l

De moed heb ik niet opgegeven en daarom ben ik op zoek gegaan naar mogelijke oorzaken. Een van de grootste oorzaken was het gebrek aan voeding in de bodem waarin ik de planten had geplant. Op het internet had ik gelezen dat ik gebruik moest maken van canna terra vega. Het goedje is een supplement voor de planten waardoor deze planten meer voeding zouden krijgen. Alle informatie op het internet over canna terra vega was heel erg positief en daarom heb ik het via het internet besteld.

Toen ik het had gebruikt voor mijn planten had ik al snel door dat het heel goed werkte. Binnen aanzienlijke tijd waren mijn kruiden al snel gegroeid. De eerste keer dat ik met mijn zelf gekweekte kruiden ging koken was ik verbaasd over de goede smaak!