logo-kroonkas

kasHet leek mij altijd een goed idee om glazen kassen in de tuin te laten bouwen. Deze kassen wil ik gebruiken om mijn eigen groente en fruit te verbouwen. De laatste tijd heb ik heel veel tijd over en daarom leek het mij een goed moment om glazen kassen te laten bouwen. Kwaliteit vind ik het meest belangrijk en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed bedrijf

Goed bedrijf

Via het internet heb ik het bedrijf Kroonkas gevonden. Dit bedrijf bouwt namelijk glazen kassen. Het leek mij wel een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven, zodat ik een beetje een beeld had welke goedkoper was en wat ik voor mijn geld kon krijgen.

Nadat ik een aantal offertes had aangevraagd kwam ik erachter dat de offerte van Kroonkas het beste was. Bij dit bedrijf kreeg ik namelijk de beste kas voor mijn geld. Daarom heb ik gelijk de offerte geaccepteerd en de kas kon de week er op al worden gebouwd.

Sinds de kas er staat heb ik al mijn eigen groenten al kunnen kweken. Het is een geweldige bezigheid en ik ben er soms uren zoet mee.