468a33_c6cf9bbd3b1845d09432ddfb73dd87f5

Sinds kort zijn wij verhuisd naar het mooie Breda. Wij hebben het huis erg mooi ingericht en willen nu de tuin klaarmaken voor de zomer. Nu hebben wij alleen nog de diensten van hovenier veldhoven nodig om het idee te realiseren. Zij hebben namelijk al veel bedrijven en particulieren geholpen met de droomtuin. Dit is ook wat wij willen. Hiervoor hebben wij een speciaal budget voor vrij gemaakt.

Internet468a33_c6cf9bbd3b1845d09432ddfb73dd87f5

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een goede dienst aanbieden. Toch is Hovenier Veldhoven de beste. Zij steken ver boven de concurrenten uit. Daarnaast hebben zij op de website afgeronde projecten laten zien, die een zeer goede indruk bij ons hebben achtergelaten. Daarom wille wij door dit bedrijf absoluut onze tuin laten doen. Om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden heb ik contact opgenomen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact

Het contact met een van de medewerkers verliep goed.Voor de volgende week hebben wij al een afspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast hebben wij al enkele voorbeelden doorgekregen om inspiratie te krijgen, geweldig! Wij kijken nu al uit naar de samenwerking.