Schiermonnikoog

Erg veel Nederlanders kiezen ervoor om jaarlijks op vakantie te gaan. De ene gaat naar het buitenland, terwijl de ander liever in Nederland blijft. Als jij iemand bent die graag in eigen land op vakantie gaat, dan zou je eens moeten kijken naar Schiermonnikoog. Schiermonnikoog is namelijk een prachtig waddeneiland om je vakantie door te brengen. 

Waarom schiermonnikoog?

Schiermonnikoog is een klein maar prachtig eiland. Het eiland is een Nationaal Park waarbij de natuur het mooist tot uiting komt. Zo kun je op schiermonnikoog heerlijke wandelingen maken en genieten van de natuur van de omgeving. Naast wandelen kun je ook genieten van een leuk fietsavontuur. Mocht je wat meer van de pure natuur houden, dan kun je ervoor kiezen om naar het oostelijke gedeelte van het waddeneiland te gaan. Hier zijn nauwelijks paden en kun je genieten van de rust in de natuur. 

Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog kom je echt tot rust

Schiermonnikoog staat samen met Vlieland bekend als de rustigste waddeneilanden van Nederland. Veel Nederlanders kiezen er daarom voor om naar dit eiland te gaan. Zo kan het in tijden van spanning erg prettig zijn om op dit prachtige waddeneiland tot rust te komen. Je kunt dan ook in je eentje naar Schiermonnikoog gaan, maar ook met een partner. Houd bij het boeken van een vakantie naar Schiermonnikoog wel rekening mee dat er qua recreatie redelijk weinig te doen is. Voor kinderen is het daarom niet de meest geschikte vakantiebestemming.