kleine groene camping Limbur

kleine groene camping LimburMijn vrouw en ik vinden het altijd lekker om in het voorjaar op vakantie te gaan. Wij gaan meestal naar de provincie Limburg. Hier vermaken we ons al jaren. We vermaken ons altijd erg goed op de kleine groene camping Limburg. Hier komen we altijd tot rust omdat dit een wat rustigere camping is.

We kennen veel mensen op deze camping en we genieten vrijwel elk jaar van de prachtige groene omgeving. Buiten dat spelen we hier ook altijd jeu de boules met de mensen die we hier al kennen. Wat verder ook erg fijn is, is dat de faciliteiten hier erg goed zijn. Het sanitair gebouw is eigenlijk altijd erg schoon en alles staat op de juiste hoogte.

Het is hier heerlijk nu!

We zijn inmiddels op de camping en ik kan jullie vertellen dat we lekker genieten van het warme weer. Het is op zo’n camping natuurlijk wel belangrijk dat het weer goed is. We hebben het juiste moment voor deze vakantie in Limburg gekozen en we komen lekker tot rust. We gaan deze week nog volop genieten en ik denk dat we al gaan boeken voor volgend jaar. Lijkt de kleine groene camping Limburg je ook wat? Kijk dan eens op de website voor meer info.