Iedereen die een vijver in de tuin heeft weet dat een vijverpomp onmisbaar is. Maar om precies te weten welke pomp het meest geschikt is voor de vijver hangt af van een aantal factoren, denk hierbij aan de volgende elementen:

  • Doel van de vijver en de pomp
  • De hoeveelheid water in de vijver
  • Het geluid van de vijverpomp
  • Het energieverbruik van de vijverpomp
  • Het beschikbare budget

De pomp in mijn vijver heeft het vorige week heeft begeven en daardoor moest ik een andere vijverpomp kopen. Hiervoor ben ik op de site van Peekoi.nl gaan kijken welke pomp het beste voor mijn vijver is. Omdat ik de vijver van iemand had overgenomen en er verder niet veel verstand van heb ik de hulp van een van de medewerkers ingeschakeld om mij een beetje wegwijs te maken in de vele verschillende pompen. vijverpomp kopen

Mijn vijver ziet er weer prima uit

Dat je vijverspullen online kan kopen is echt super, zo kan je alle producten welke op deze site staan rustig bekijken. Tevens staat er een duidelijke omschrijving bij elke pomp zodat u er zeker van kan zijn dat de juiste pomp besteld gaat worden. Nadat ik mijn nieuwe pomp geïnstalleerd had ziet het water er meteen een stuk frisser uit, ik tevreden maar mijn vissen helemaal tevreden.