Iedere vrijdag avond verzamelen we allemaal bij mij thuis om gezellig een potje te darten. Zo ook afgelopen vrijdag…. Alleen is deze avond anders verlopen als wat ik had verwacht. Onze dartpijlen zijn namelijk kapot gegaan die avond waardoor we niet meer verder konden spelen. Vervelend natuurlijk aangezien we hier zo enorm op heb verheugd. 

header_202

Nu dat mijn vriendin al eens tegen mij had gezegd dat ik via het internet moest gaan zoeken naar nieuwe pijlen heb ik maar eens geluisterd. Wat dat betreft ben ik namelijk niet iemand die graag online iets besteld. Echter had ik nu geen andere keuze aangezien ik gewoon moet werken en hierdoor niet op tijd bij de winkel kan zijn. Door op het internet te gaan zoeken naar goede pijlen zodat we er in ieder geval langer plezier mee kunnen beleven ben ik op de website van dedartshop.nl terecht gekomen.

Hier viel het mij in ieder geval gelijk op dat de kosten voor de aanschaf van pijlen een stuk goedkoper is als wat ik voorheen in de winkel heb betaald. Ook het aanschaffen van een dartbord is goedkoper bij hun als wat ik elders heb gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om zowel dartpijlen te bestellen plus een dartbord. Zo kunnen we met meer personen tegelijk spelen!