infraroodsauna

Mijn buurman had afgelopen maand een infraroodsauna gekocht. Aangezien wij met regelmaat bij hem over de vloer komen wisten we dat hij een sauna had gekocht. De sauna zag er echt prachtig uit. Zo vertelde mijn buurman dat hij veel plezier heeft van deze sauna. Zo kan hij heerlijk ontspannen en kan de hij volgende dag weer fris en fruitig naar het werk. Aangezien een sauna goed voor je gezondheid is, zaten wij ook te overwegen of we wel of niet een infraroodsauna zouden kopen.

Onze buurman gaf aan dat hij zijn sauna had gekocht bij Bodyfit. We zijn toen gaan kijken op de website voor informatie. Op de website zag je dat ze over een groot assortiment beschikken. Daarnaast hadden ze ook nette prijzen en had elke sauna een goede omschrijving. Ze weet je precies wat voor sauna je eventueel koopt.

Toch besteld

Na lang nadenken hebben we toch ervoor gekozen om een infraroodcabine te kopen. Uiteraard hebben we hem besteld op de webshop van Bodyfit. Het bestellen was erg gemakkelijk. Ook het betalen was goed geregeld. Zo stond er dat ze met een week kunnen bezorgen en dat was inderdaad waar. Met 7 dagen kwamen ze namelijk al bezorgen. De service is dus fantastisch. Al met al zijn we erg tevreden over de kwaliteiten van de sauna. We zijn jullie daar enorm dankbaar voor!