grote-hottub

Een hottub van Welltub kopen, is misschien een grote investering maar wel een investering waar je wat aan hebt. Zo is het namelijk belangrijk om voor jezelf te zorgen. Hoe doe je dit nou beter dan door af en toe in een hottub te zitten?

Het hebben van een hottub heeft namelijk verschillende voordelen voor zowel je geestelijke gezondheid als je voor je lichamelijke gezondheid. Als je dus nog niet zeker zeker weet of je een hottub wilt aanschaffen, zijn deze paar redenen nou net wat je nodig hebt. Daarbij kan je ook eventueel je partner overhalen met deze redenen.

Lichamelijke gezondheidsvoordelen van een hottub

Wanneer je een hottub aanbieding ziet wil je deze natuurlijk niet mislopen. Zeker niet wanneer je ook nog eens kampt met bepaalde lichamelijke klachten. Zo is het hebben van een hottub perfect voor mensen met reuma, artritis, fibromyalgie en andere spier en bot klachten.

Het warme, pulserende water verhoogt namelijk de bloedtoevoer naar pijnlijke gewrichten, wat helpt om ontsteking deeltjes uit het gebied te verwijderen en pijn te verlichten. Daarbij verbetert het de flexibiliteit en maakt het je spieren en botten sterker.

Een hottub helpt ook goed tegen hoofdpijn en verkoudheid. Door het warme water kan je namelijk je sinussen vrij krijgen.

Geestelijke gezondheidsvoordelen van een hottub

Met de dagelijkse bezigheden van werk, gezin en vrienden is het ook belangrijk om af en toe een moment rust te nemen. Toch is dit voor veel mensen nog erg lastig om te doen. Door een hottub te hebben zal je zien dat je hier vaker in gaat en daardoor ook vaker een moment rust voor jezelf kan nemen. Het warme water en pulserend effect kunnen ervoor zorgen dat je de stress van de dag van je af kan laten glijden en ook nog eens beter kan gaan slapen.