Wij wonen al weer meer dan tien jaar in onze huidige woning en op een gegeven moment raak je hier ene beetje op uit gekeken. Niet zozeer op de woning, maar meer op het interieur. Daarom leek ons het een goed idee om een rond de tafel te gaan zitten met Kroneman Interieurs om te kijken voor de mogelijkheden vaneen interieur Utrecht. Binnenhuisarchitect Kroneman Interieurs hanteert een woonanalyse waar er niet alleen naar de woning wordt gekeken of er eventueel aanpassingen kunnen worden gedaan, maar ook naar de manier van mijn leefpatroon. Het fijne is dat je maar met één aanspreekpunt te maken hebt en zo niet iedere keer je wensen kenbaar hoeft te maken. interieur Utrecht

De perfecte oplossing

Nadat wij meerdere gesprekken met de medewerker van Binnenhuisarchitect Kroneman Interieurs hebben gehad is het ons duidelijk geworden hoe wij ons huis beter kunnen inrichten. Vanaf het begin tot de werkelijke uitvoering heeft de binnenhuisarchitect met ons besproken en na goedkeuring van ons is deze aan de slag gegaan.

Nadat wij een tijd in de rommel hebben gezeten is het resultaat verbluffend. Door simpel een muur uit de woonkamer te halen en nog meer aanpassingen lijkt het net of wij een ander huis binnen komen.