Het hebben van rolluiken is ideaal vooral wanneer je in de woonkamer zit en geen last hebt van de zon. Helaas gaan rolluiken ook wel eens kapot waardoor je op zoek moet gaan naar rolluiken onderdelen. Alleen het probleem is dan zo waar haal je deze onderdelen vandaan??logo

Nu dat het buiten weer lekker weer wordt en de zon zich vaker van de goede kant laat zien ben ik erachter gekomen dat mijn rolluiken het niet meer doen. Balen want nu was ik verplicht om in de woonkamer te zitten terwijl de zon recht in mijn gezicht schijnt, hier wilde ik zo snel mogelijk vanaf waardoor ik ben gaan zoeken.

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van de Zonnerij waar ze diverse onderdelen verkopen. Bij hun zijn de onderdelen trouwens een stuk goedkoper als wat ik elders gezien had waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun te bestellen. De onderdelen die ze mij hebben bezorgd na een werkdag was perfect en paste precies in de motor van de rolluiken! Ik mag dan weer gebruik maken van mijn rolluiken zonder de angst te krijgen dat ik zonder onderdelen kom te zitten.