Je bent net verhuisd en nu wil je de stad gaan ontdekken. Den Haag is groot en zit vol met unieke plekjes. Leuk voor toeristen, maar ook leuk voor nieuwe bewoners. Ook zijn er toffe plekken waar de locals vaak komen en waar jij vanaf nu bij hoort. Lekker weg van het toerisme en tussen de echte Hagenaren. Wil jij je snel thuis voelen in de stad van vrede en recht? Lees dan hieronder de tips de wij je meegeven voor leuke en unieke plekjes in Den Haag?

Binnenhof

De Binnenhof is het politieke centrum van de stad. De Tweede Kamer zit ernaast en hier worden dagelijks belangrijke beslissingen genomen voor het land. Het gebouw is daadwerkelijk prachtig en historisch. Het plein er om heen zit vol met leuke details en het is de ideale plek voor een nieuwe instapost. Als jij bekende politici wilt spotten, ga dan op het ‘het plein’ zitten bij een terrasje. Zeker op donderdag borrelen bekende politici hier bij de vele cafés die het plein te bieden heeft. Als je vrolijk zwaait gaan ze wellicht jou wel herkennen na een tijdje. Zo begin jij met inburgeren in Den Haag

Strand

Het strand van Scheveningen is om de hoek. Met tram 1 stap je op in het centrum van Den Haag en ben je binnen 20 minuten bij het strand. Lekker uitwaaien, in het reuzenrad of wat drinken bij de vele strandtentjes.

Ben jij ook overtuigd van de stad Den Haag? Huren in den haag is goed te doen. Er is veel aanbod en er zijn mooie woningen. We geven je alvast een tip mee: pak je fiets en ga eens rondjes rijden door de mooie wijken die Den Haag te bieden heeft. Ze leer je de stad kennen en weet jij waar je straks wilt gaan wonen.