Sinds wij zijn verhuisd gaan wij overal houten vloeren Amsterdam laten leggen. Van boven naar beneden willen wij dit laten leggen door ons hele huis heen. Momenteel ligt er nog de oude vloerbedekking van de vorige bewoners, maar echt ideaal heb ik dit nooit gevonden. Op het moment dat wij de sleutel kregen waren wij er even mee geholpen, maar zodra de mogelijkheid er was wilden wij dit laten vervangen. 

Met het hele gezin zijn wij op een zaterdag morgen naar de LHP Vloeren gegaan om te kijken of daar iets te koop was wat wij wilden hebben.  

Mooi resultaat

Wat ben ik blij met onze keuze om door het hele huis houten vloeren hier in Amsterdam te laten leggen. Eindelijk heeft die vieze oude en muffige vloerbedekking ons huis verlaten en plaats gemaakt voor een zeer natuurlijke grond. Ons huis is nu lekker fris en kunnen wij het makkelijk schoonhouden. 

Be je ook op zoek naar een mooie oplossing voor op de grond in je woning, dan kan ik je aanraden om eens naar LHP VLoeren te gaan. Zowel in de winkel als ook de medewerkers die de klus gaan klaren zijn zeer vriendelijk en professioneel. Wij hebben nu een bijzonder mooie woning gekregen en zijn daar zeer blij mee.