1-logo-van-beuzekom

Voordat mijn zoontje geboren zou worden, heb ik samen met mijn vriendin gezocht naar een drukkerij Sliedrecht die de geboortekaartjes kon maken. Eigenlijk hebben wij een vaste drukkerij Sliedrecht voor en die hebben wij ook direct benadert. Mijn vriendin en ik waren allebei al bekend met drukkerij Van Beuzekom en allebei onze ervaringen waren goed met dit bedrijf.

Leuke geboortekaartjes

flyersZelf had ik een keer eerder flyers besteld bij Van Beuzekom voor mijn werk. Deze flyers waren ontzettend scherp en mooi geworden door de kwaliteit van het papier. Die flyers waren zo goed bevallen, omdat deze in tegenstelling tot andere bedrijven heel erg voordelig waren in verhouding met de kwaliteit.

Mijn vriendin had soortgelijke ervaringen met dit bedrijf en daarom hebben wij dus contact opgenomen. Tijdens een afspraak met de drukkerij Van Beuzekom hebben wij ons ontwerp laten zien en de opties besproken. Alles wat wij konden bedenken was mogelijk en daarom zijn wij zo tevreden met de service van deze drukkerij.

Nadat wij een proefdruk hadden gezien waren wij helemaal enthousiast en daarom zouden wij hier de geboortekaartjes bestellen. Het is nu nog even wachten totdat mijn zoontje geboren wordt, zodat wij de gegevens kunnen doorgeven en de kaartjes geprint worden!