Wanneer je net zoals ik je eigen bedrijfje hebt, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is goede publiciteit voor je bedrijf te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je klanten aantrekt en behoudt. Ook in mijn bedrijf is dit het geval. Aangezien het dan ook meer en meer belangrijk wordt om zaken audiovisueel in beeld te brengen, heb ik besloten een bedrijfsfilmpje te maken van mijn bedrijfje. Omdat het een beginnend bedrijf is, vind ik dit extra belangrijke. Toen ik op het web op zoek ging, kwam ik terecht op
www.breakingviews.nl. Ik keek wat rond op de website en had nog enkele vragen, over hoe deze samenwerking dan praktisch in zijn werk ging. Ik besloot hen te contacteren. Hierop reageerden de medewerkers zeer vriendelijk en professioneel, waardoor ik me gewaagd heb aan het avontuur met hen.

Het filmpje is nu net gebruiksklaar en ik moet zeggen, het is een echte aandachtstrekker. Dit is dus heel positief. Ik heb gelukkig niet te veel moeten betalen voor dit filmpje. Bovendien heb ik eigenlijk helemaal niet lang moeten wachten op de resultaten. Het is zijn geld dus zeker dubbel en zeker waar.