Informatiezuilen

Informatiezuilen staan door ons hele bedrijf heen. Hiermee kunnen bezoekers makkelijker de weg in ons bedrijf vinden. Voorheen moest er bijna altijd wel iemand even meelopen als een bezoeker bij ons langs kwam. Om uit te leggen hoe zij naar een bepaalde afdeling moesten lopen was te ingewikkeld om even uit te leggen en daarom liep er maar iemand mee. Vanaf het moment dat wij deze zuilen in ons leven hebben geroepen is deze service niet meer nodig. Op elke zuil staat precies beschreven hoe je moet lopen, wanneer je naar een bepaalde afdeling moet.

Informatiezuilen via Gijtenbeek laten maken

Er zijn diverse mogelijkheden om een bepaalde zuil te laten maken. Je kan ervoor kiezen om een los staand model aan te schaffen. Ook een model aan het plafond of de muur bestaat tot de mogelijkheid. Samen met een adviseur van dit bedrijf, zijn wij ons gebouw rondgelopen. Hij heeft hier namelijk meer zicht op en kan ons vertellen welke zuil het beste tot zijn recht komt.

In de gang, de entree van ons bedrijf staat een grote zuil in het midden met de bewegwijzering naar de diverse afdelingen. Verder in het pand hangen er borden boven de loopgang. Het is nu erg makkelijk om de juiste afdeling te vinden.