jorphone

Het kan wel is voorkomen dat je loopt en plotseling valt je telefoon uit je broekzak. Je pakt je telefoon op en je ziet dat er een barst in je telefoon zit. Natuurlijk wil je dat je telefoon snel wordt gerepareerd. Voor iPhone reparatie Purmerend ben je bij JorPhone op het juiste adres. De werknemers van Jorshop zijn ervaren en kunnen jouw telefoon al binnen 30 min repareren. zo hoef jij nooit lang te wachten voordat jouw telefoon gerepareerd is. Ben je een keer in de buurt van Purmerend en wil dat je telefoon zo snel wordt gerepareerd dan is JorPhone jouw ideale keuze om jouw telefoon te repareren.

Waarom Jorshop

Je vraagt je vast af ‘waarom zal ik voor Jorshop moeten kiezen als er veel meer andere telefoon reparatie center in Purmerend zijn’. Ten eerste jouw telefoon kan binnen 30 min gerepareerd worden, dat betekent dat je dezelfde dag je telefoon nog terug hebt. Ook kunnen ze niet alleen je scherm repareren maar ook andere defecte onderdelen. Zo kunnen zij jou scherm, LCD beeldscherm, batterij, homebutton, oplaadpunt, microfoon, oorspeaker, achter camera, voor camera en luidspreker repareren en dit allemaal voor een voordelige prijs. Ook werken ze met originele onderdelen. 

Contact

Je hebt vast nog vragen open staan en je wilt graag dat die snel beantwoord worden. Je kan dan contact opnemen met Jorshop via de website. Op de website staat alle contactgegevens die jij nodig hebt om contact op te zoeken met het bedrijf. Ook kan jij op de website een formulier invullen met jouw vraag en dan zullen zij contact met jou opzoeken en dan je vraag beantwoorden.