Ik had dit nooit geweten tot ik voor kort ben wezen eten met mijn man. Wijzelf hebben een restaurant waar het personeel in een nette blouse loopt. Op zich ziet dit er netjes uit maar nadat ik van de week had gezien dat je een bedrijfslogo borduren kan op je kleding was ik verkocht. Dit wilde ik ook!

sdongen

Doordat ik uiteindelijk aan de eigenaar had gevraagd hoe dat hij dit heeft gerealiseerd is het gelukt dat ik terecht ben gekomen op de website van Van Dongen met de kroon. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend dat hun alles kunnen borduren in wat je wenst. Voor ons was dit perfect waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak met hun te maken. Hopelijk konden ze dan ook realiseren met de wensen welke wij hebben….

Zo heb ik van de week een gesprek met hun gehad en besproken wat onze wensen waren. Een bedrijfslogo hadden we gelukkig al wel, echter hadden we deze alleen maar op de computer staan en was het nog niet bedrukt. Achteraf gezien ideaal aangezien we deze direct konden doorsturen naar hun toe om het waar te maken.