Goede schildersbedrijven Bleiswijk gezocht om ons bedrijfspand op te laten knappen. De buitenzijde van het pand is nogal aan een renovatie toe waardoor ik via het internet ben gaan zoeken in de hoop een schildersbedrijf te vinden. Ik vind het wel belangrijk dat ze in de regio van Bleiswijk werkzaam zijn om zo de kosten een stuk lager te houden. Door via het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van SteadyRocks. Hier had je namelijk de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke tarief het mogelijk te maken.

Hun goede zorg ik het schilderwerk heeft ons pand zo opgeknapt zodat we geen zorgen hoeven te maken dat klanten er wat van kunnen zeggen. Dit gaf mij in ieder geval een prettig gevoel dat hun zo snel konden langskomen om de klus te klaren! 1400248597

Al met al weet ik in ieder geval zeker dat ik dit veel eerder had moeten doen aangezien hun goede service het mogelijk gemaakt heeft dat het pand netjes verzorgd wordt. Voor zowel privé als het zakelijke segment zijn hun in te huren voor diverse opdrachten!