Afgelopen week heb ik met mijn collega’s een teambuilding bedrijfsuitje Utrecht gedaan.

We hebben het onderdeel ‘Communiceren onder druk’ gevolgd, een zeer leuke, sportieve en leerzame workshop! Toen er vooraf werd verteld dat we gingen boksen kregen een aantal collega’s het al benauwd bij alleen de gedachte maar de les was perfect ingedeeld en voor iedereen te volgen! Hoewel je sportief bezig bent, ligt de nadruk niet op het sportieve gedeelte. De uitspraak ‘boksen als metafoor’ was dus een goede omschrijving van dit bedrijfsuitje!

Resultaten teambuilding

Binnen dit bedrijfsuitje werd een veilige omgeving geschept waarin iedereen zich vrij voelde. Dit zorgde ervoor dat de sfeer goed was, mensen zich uit durfden te spreken en we een heel gezellige middag hebben gehad. Door de oefeningen hebben we allemaal inzicht gekregen in onze persoonlijke stijl van communiceren waarbij we praktische tips kregen. Deze tips zijn dan ook zeker bruikbaar binnen de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

Deze teambuildingsdag was voor ons team erg leuk om te volgen. We hebben plezier gehad, elkaar eens anders gezien dan op kantoor en we hebben van elkaar kunnen leren. Voor ons team was dit een mooie activiteit waar we in de toekomst zeker nog iets zullen hebben!