logo

Voor een opdracht van een klant was ik op zoek gegaan naar speciale typeplaatjes. De klant had een hele grote order geplaatst en daarom wilde hij de producten goed uit elkaar kunnen houden. Normaal maken wij kleine opgaves, maar deze keer was het wel nodig om typeplaatjes te bestellen. Aan mij was de taak besteed om de typeplaatjes te bestellen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed bedrijf.

Goed bedrijf

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768Een vriend van mij werkt bij een bedrijf waar zij veel materialen laseren. Het leek mij een goed idee om eerst te kijken of het bedrijf waar hij werkt ook typeplaatjes leverde. Toen ik contact met hem opnam vertelde hij mij dat zij ook de typeplaatjes leveren. Hij had mij gevraagd om wat informatie op te sturen, zodat hij een prijsopgave kon maken.

De informatie had ik dezelfde dag nog opgestuurd en een dag later ontving ik de prijsopgave. Mijn werkgever had de prijsopgave goedgekeurd en daarom heb ik de typeplaatjes besteld.

Na drie werkdagen hadden wij de typeplaatjes binnengekregen en deze moesten nog alleen bevestigd worden aan de product. De klant was tevreden met het eindresultaat en mijn werkgever ook!