vertalen technisch frans

Heb je ook wel eens op een donkere nacht over straat gelopen en je afgevraagd: hoe vertaal ik eigenlijk het woord technisch naar het Frans? Je woordenboek ligt thuis, maar dat is zeker nog twintig minuten lopen en je weet zeker dat deze vraag je niet lang genoeg boeit om er dan nog bij stil te staan. Één manier om erachter te komen zou kunnen zijn om goed na te denken of je het woord zou kunnen vertalen in één van de volgende talen: Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Grieks, Iers, Schots, Noors, Fins, Zweeds, Maltees of Pools. Kijk naar de volgende stap als je meer wilt leren over vertalen van technisch naar Frans.

Vertaalbureau

Kun je dat niet?

Dan is deze hele oefening onnodig geweest. Loop lekker door en probeer vooral aan wat anders te denken. Voordat je het weet ben je thuis en denk je al niet meer na over hoe je in het Frans technisch zegt.

Experts

Kun je dat wel?

Veel van deze talen hebben dezelfde oorsprong wanneer je ver genoeg terug gaat in het verleden. Zie je een patroon in de vertaling van het woord technisch? Misschien kan je bijvoorbeeld het Spaanse woord pakken en er Frans accent op plakken, wie weet kom je dan het snelst tot een goede oplossing. Ik hoop van harte dat ik je hier verder mee hebt geholpen.