Het opslaan van gevaarlijke stoffen lijkt erg lastig maar zodra jij je aan de regels houdt wordt het erg gemakkelijk gemaakt voor je!Naamloos

Deze PGS15 opslag regels waaraan jij je moet houden is voor iedereen van belang. Denk hierbij aan de veiligheid van jezelf maar ook van je  collega’s waar je nauw mee samenwerkt. Als je erg goed aan deze regels houdt is het werken een stuk makkelijk voor iedereen. Op de website van Denios vindt je alles wat je moet weten over de juiste regels. Zodra je in het bezit bent van deze regels en het dan ook onthouden kan hoef jij je geen zorgen voor te maken dat het niet goed gaat. Deze brandwerende kasten die je gebruiken moet zodra je te werk gaat met gevaarlijke stoffen zijn trouwens bij Denios te bestellen!

Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kan jij jouw kast gemakkelijk bestellen. Vanachter je eigen computer de garantie krijgen dat de door jou bestelde kasten ook volgens de juiste richtlijnen gebouwd worden. Mocht je op zoek zijn naar een hoogwaardige kwaliteit kasten waar jij je gevaarlijke stoffen in kan opslaan? Bekijk dan eens de website van hun!