reintegratiebedrijf amsterdam

Natuurlijk wil je het beste voor je werknemers. Als een van je werknemers langdurig ziek is geweest en weet mag reïntegreren, schakel je daarom ook het liefst een reïntegratiebedrijf Amsterdam in. Maar hoe vind je nu een goed reïntegratiebedrijf? In dit artikel leggen we je hier alles over uit.

reintegratiebedrijf amsterdam

Tip 1: Kijk altijd naar de keurmerken

Voor reíntegratiebedrijven zijn er gelukkig ook keurmerken. Als een reïntegratiebedrijf een keurmerk, kun je hieraan eigenlijk de kwaliteit van het bedrijf zijn. Er zijn veel verschillende keurmerken in deze branche, zoals Blik op Werk en Noloc. Geen van deze keurmerken is per se de beste, alleen waarop wordt getoetst verschilt per keurmerk. Het hangt er dus maar net vanaf wat jij belangrijk vindt en wat je zoekt in een reïntegratiebedrijf.

reintegratiebedrijf amsterdam

Tip 2: Gebruik een vergelijkingssite voor je zoektocht

Natuurlijk kun je heel het internet afstruinen naar een goed reïntegratiebedrijf dat aan jouw wensen voldoet. Dit neemt echter veel tijd in beslag en het is dan lastig om een goede vergelijking te maken. Gelukkig zijn er ook vergelijkingssites die veel van dit werk voor je uit handen nemen. Je kunt hier filters instellen en zo eenvoudig zoeken. De reïntegratiebedrijven zie je vervolgens allemaal op een rijtje staan en kun je makkelijk met elkaar vergelijken.