belastingadviseur eindhoven

Kom je uit Eindhoven en heb je een eigen bedrijf? Dan heb je ongetwijfeld ook een belastingadviseur nodig. Een belastingadviseur in Eindhoven is zo gevonden maar of ze allemaal even goed zijn dat is een tweede vraag. Benieuwd hoe jij toch een goede adviseur kan vinden? Met deze tips lukt het.

Bekijk specialisaties

Elke belastingadviseur is anders en ze hebben vaak ook een soort specialisatie. Het is bijvoorbeeld heel prettig als je een belastingadviseur kent die jouw sector begrijpt. Heb je journalistiek werk gedaan? Dan betaal je een ander btw tarief dan wanneer je aannemer bent. Misschien gebruik jij zelfs 2 tarieven door elkaar. Je wil dan een adviseur die dat begrijpt en bovendien jouw sector kent. 

belastingadviseur eindhoven

Betaal niet voor wat je niet nodig hebt

Ben je zzp’er en heb je een heel simpele administratie? Betaal dan niet voor zaken die je niet gebruikt en niet nodig hebt. Het is bijvoorbeeld nergens voor nodig dat iemand jouw btw aangifte doet als je per maand maar een paar facturen schrijft en geen uitgaven hebt. Laat je er ook vooral niet van overtuigen dat dat wel nodig is want het tegendeel is waar.